Apunts breus sobre la democràcia a Europa: reptes i sortides

L’escenari polític europeu s’ha vist sacsejat amb la irrupció de partits i discursos d’arrel populista que impugnen principis i valors democràtics i laminen les institucions representatives arreu del continent. Però, és aquesta, realment, l’única resposta possible a la creixent apatia electoral i a la desconfiança en les institucions? La Unió Europea té al davant el gran repte de dissenyar institucions que articulin les capacitats polítiques de la ciutadania en tots els nivells, i construir així un veritable demos europeu. Perquè, en definitiva, sense més democràcia no hi haurà més Europa.

Llegiu l’article sencer a:

https://irla.cat/articles/apunts-democracia-europa/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s